CADEAUBONNEN VOOR DE ZILVERKLEI WORKSHOPS ZIJN TE VERKRIJGEN IN DE VOLGENDE BEDRAGEN: € 75.00 EN € 100.00.

CADEAUBON ZILVEREN AANSCHUIFRINGEN WORKSHOP IS TE VERKRIJGEN IN DE VOLGENDE BEDRAGEN: € 65.00 EN € 75.00 (inclusief een 4 mm edelsteen of zoetwaterparel).

Ben je voor een verjaardag, een collega, jubileum, kerstcadeau, moederdag of een andere speciale gelegenheid op zoek naar een bijzonder en blijvend cadeau? Maak het jezelf gemakkelijk door iemand te verrassen met een cadeaubon voor een van de workshops van ZoZilver. Informatie over de workshops kunt u lezen op de diverse workshop pagina’s.
Wil je een cadeaubon bestellen? Stuur dan een mail en vermeld hierin de workshop, het bedrag van de cadeaubon en het adres waar de bon naartoe gestuurd moet worden. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail en kun je het bedrag van de cadeaubon overmaken naar bankrekening NL74 ABNA 0493 2470 41 ten name van ZoZilver. Na ontvangst van de betaling wordt de cadeaubon opgestuurd.
Wil je meer informatie over de Zilveren Sieraden Workshops of de Armbandenworkshops, bel Claudia Bakker 06-24274957 of mail claudia@zozilver.nl ZoZilver Sieraden Workshops, Lisztstraat 7, 2901 ER Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland (Vlakbij Rotterdam)