GEDENKSIERADEN WORKSHOP € 100,00 - 6 UUR - INCLUSIEF 10 GRAM ZILVERKLEI (ART CLAY SILVER).

Met zilverklei is het voor iedereen mogelijk zelf een zilveren assieraad te maken. Omdat je het sieraad zelf ontwerpt en maakt, zal het een heel persoonlijk en uniek aandenken worden. Hoe verloopt de assieraden workshop? Deze workshop verloopt exact hetzelfde als de uitgebreide zilverworkshop, alleen wordt door het zilver een kleine hoeveelheid as verwerkt. We beginnen met koffie (of thee) met wat lekkers. Intussen kan je in de boeken en voorbeelden bekijken. Als iedereen een ontwerp heeft, gaan we overleggen waar je in het sieraad het best de as kunt doen. De hoeveelheid as die je nodig hebt voor één sieraad is veel minder dan een halve theelepel, dan heb je een beetje een idee hoeveel je mee moet nemen. Vervolgens gaan we de zilverklei kneden en modelleren, en als het sieraad klaar is, gaan we het drogen.
Daarna gaan we heel voorzichtig schuren en als alle oneffenheden weg zijn, worden de sieraden gebakken. Na het bakken gaan we polijsten. Dit is altijd een leuk moment want nu eindelijk zie je zilver. En je ziet ook jouw sieraad steeds een mooier worden. Zilverkleien is heel fijn werk, dus als je een leesbril nodig hebt, raad ik je aan deze mee te nemen. De workshop zilverklei is van 10:00 tot 16:00 uur. Bij de workshop is 10 gram zilverklei, gebruik van alle gereedschappen, koffie, thee, frisdrank, snoeperijen inbegrepen. De lunch graag zelf meebrengen, of je kunt even ergens een hapje gaan eten. Wil je meer informatie over de assieraden workshop, bel Claudia Bakker 06-24274957 of mail claudia@zozilver.nl
Wil je meer informatie over de Zilveren Sieraden Workshops of de Armbandenworkshop, bel Claudia Bakker 06-24274957 of mail claudia@zozilver.nl ZoZilver Sieraden Workshops, Lisztstraat 7, 2901 ER Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland (Vlakbij Rotterdam)